Det är aldrig försent att skapa minnen för livet!

Vov vov

Publicerad 2012-09-21 20:15:41 i Allmänt

Som vanligt var det ett tag sen man skrev, men jag har helt seriöst varken haft tid eller ork till det sen kolan började. Vi har bokstavligt blivit överrösta med tentor, inlämningsuppgifter/arbeten och andra läxor. Har haft minst 1 tenta i veckan och denna veckan har jag haft två, & om ni undrar så är det inte alls kul att gå i skolan just nu, känns som man har NOLL fritid. Det enda man gör är att gå i skolan och pluggar. Det suger men som tur är har vi bara 7 veckor kvar i skolan sen är det praktik i 5 veckor och sen tar jag min "Examen" !!
 
Utöver skolan händer väl inte så jätte mycket, det blir mycket mys med Svante som verkligen känner sig som hemma nu. En väldigt busig valp som gillar att bita på det mesta & dom flesta !
Kenzo den stackaren får inte ha något ifred, ligger han med en leksak eller ett ben springer Svante fram och tar den/det och till sist ligger allt kring Svante .Go figure liksom!
Men han är underbar, kunde inte fått en snällare valp, bara att jag kan ta i honom utan att han hugger mig är WOOW !
Jag trodde dock inte Frallor va SÅÅÅ populära, jösses blir ju värsta uppståndelsen kring honom när jag är ute. Folk stannar sina bilar, och folk kommer fram ute och ger komplimanger och ska kela och ha sig...blir ju litta rädd asså :P
 
 
På söndag ska jag gå och kolla på en lägenhet, en 1a på 44 kvm med balkong, spännande :)
Annars händer väl inget speciellt i helgen, eller blir Lödde på söndag också men utöver det är där inget bestämt.
Helgerna nu den senaste tiden har varit rätt tråkiga , man har varit lagom fattig.
& nästa månad blir fan inte bättre.
 
Nästa månad ska jag tatuera mig också, aj aj aj! Jag undrar om jag kommer stå ut med smärtan, men det måste jag, gärna lika blixtstill också så han kan göra den snabbare så den blir billigare för mig :P man får ju tänka på ekonomin, haha !
 
Nej nu ska jag kolla på Cast Away och ta itu med en valp som bråkar genom att bita på min data när jag skriver...AAAAAARH!
 
trevlig kväll, bilder kommer en annan gång.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Välkommen till min blogg, här skriver jag om allt och inget, onödigt som nödvändigt, roligt som tråkigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela