Det är aldrig försent att skapa minnen för livet!

S som i Svante

Publicerad 2012-07-22 22:32:58 i Allmänt

Minns inte om jag skrivit och berättat det innan (minnet är värdelöst) men en av Sveas valpar ska ju få flytta hem till mig & jag längtar ihjäl mig, han är världens sötaste. Jag & theres hade lite svårt och "enas" om ett namn men mitt "Svante" gick hem  därför ska han få heta Svante.Han har öppnat ögonen nu & genast blev han gudomligt söt!
Han/dom blir 2 veckor imorgon, alltså bara 6 veckor kvar tills han flyttar hem.
Vad har annars hänt sen sist jag skrev då? ehm...
Har varit hos puppisarna/ min bror....
I torsdags var vi på sjöbo marknad, köpte en del saker som strumpor hundgodis polkagrisar m.m
I går var vi på Janstorps Loppis, och dit åker jag aldrig igen. så jävla bull! Och vilka jäkla hillbillies där va..jisses var finns alla ...den ena va värre än den andra.
Igår hitta jag en fästing bakom/på mitt öra..så jääävla jäävla jääävla äckligt! Äckliga kryp! & sen dess har det kliat konstant på min kropp, känns som jag har kryp på mig överallt & hela tiden. Hemsk känsla :P
Igår kom också det "fina" vädret, man kan ju hoppas det stannar ett tag nu för man blir ju smått deprimerad över att det är 15 grader i juli månad liksom.
 
Idag har vi varit ute en sväng i Smyge och käkat glass och gått en runda i hamnen. Kenzo fick följa med för en gångsskull. Hispig jäkla hund alltså! han ska ju valla in allt och alla!.. Nåja, han fick också glass, en alldeles egen bägare med mjukglass och det va JÄTTEuppskattat, han hade glass i hela nyllet. Folk kollade och jag hörde hur de "Naaaw:ade" sig på håll.
 
Sitter & kollar på Mamma Mia nu skönt med lite chill även om det kunde va kul och umgås med någon också..
Men där är ju aldrig någon som hör av sig & eftersom jag har slutat höra av mig för jag tröttnat så skiter jag i  dom istället. Vill dom va den sortens "kompisar" så får de stå för dom. Jag kan nog hitta nya.
Dock lite frustrerande när man läser på FB ibland att flera av kompisarna gör ditten och datten ihop men inte frågat mig...IM OVER IT!
 
Ska jag berätta mer ?!...har jag något kul och skriva....
Jag & Hassel snackar om att åka utomlands efter julafton, möjligtvis till Thailand.
Jag vill verkligen dit..så vi ska ses snart och kolla resor/boende och se om vi kan komma fram till något och boka :) annars har jag väl inte så mycket mer och berätta.
 
Återkommer en annan dag.

Bilder på valparna!

Publicerad 2012-07-11 14:05:16 i Allmänt

Mini Allan tittade ut först :)
 
Små pluttisar! från vänster, Hane, hane tik hane & hane 
 
Heelt underbar.
 
Tiken :)
 
Mini Allan ger mjökmustachen sitt namn!
 
 
Håller hårt i lillasyster.
 
Svea med sina bebisar.
 
Lilleman hade svårt med sugtekniken och fick matersättning, dock har han nog fått rätt på det här med sugtekniken nu :)
 
Lilleman.

Vaaaalpar

Publicerad 2012-07-11 10:56:40 i Allmänt

I måndags körde jag hem till min bror & theres för Svea skulle ha valpar vilken dag som helst, och det var tur jag kom när jag kom för kl 13.00 startade hennes värkar och kl 14.37 var första valpen ute !! , sista valpen kom till världen kl 17.00.. Svea var så otroligt duktig och hon ä en awesome mossa som tvättar och pysslar med sina valpar heela tiden. Det blev 4 hanar och 1 tik. Tyvärr hade den ena hanen gomspalt som va stort så han fick tyvärr somna in igår:/ , jättesynd , han var den valpen som var mest framåt också!
Det var det häftigaste jag varit med om hittintills:)
i 1 dygn har jag och Theres mer eller mindre bara suttit och tittat på valparna , haha:D så superduper söta så det knappt är sant.
 
Av någon anledning går det inte och ladda upp några bilder just nu..typiskt!!
Så får återkomma med det!
 
 
 

Fredag hela dagen.

Publicerad 2012-07-06 18:28:51 i Allmänt

Då vart de fredag igen..idag har jag varit riktigt trött, känns som någon klubbat mig eller något.
Imorse vad jag hos min kusin och snacka lite skit och hälsa på deras hund. Sen gick jag och sola med Hassel & efter det blev det affären med mamma.
La mig på soffan vid 14 och vakna 16.05 ännu mer trött än vad jag var tidigare :P , men nu börjar jag bli nåttsånär pigg igen. Sitter med en ansiktsmask nu, får ju va fräsh och fin till imorgon då det vankas födelsedags fest för Micke och Plym i kävlinge :) har sett fram emot det en hel del faktiskt, ska bli kul och träffa alla igen efter dessa år :) & framförallt att jag ska spendera kvällen med Kikki<3 . Resten av kvällen består nog bara av chill, ska fixa naglarna så de är fina inför morgondagen :) .. Imorgon blir det solning igen och på eftermiddagen kör jag & hämtar Kikki i bjärred sen kör vi hem till hennes föräldrar i Lomma och fixar oss !!
 
Klädsel imorgon : Rosa klänning med svart kavaj och höga pumps..mhmmmmm!!
Smink: Smokey eyes
Smycken : Halsband, armband, ringar & långa snygga örhänge .
Parfym : Beyoncé eller Paco Rabanne
Frisyr: Något enkelt , Möjligtvis lite volym .
 
Nä nu ska jag tvätta bort masken sen fixa naglarna!
ha en bra kväll.
 
 
 

Rummet

Publicerad 2012-07-05 17:50:27 i Allmänt

 
Fint ska det va !

A good day?!

Publicerad 2012-07-05 17:43:46 i Allmänt

Idag har varit en hyffsat bra dag.
Har hämtat bilen min, dock var den varken tankad tvättad eller städad för dom flesta är på semester där, så ska koma dit senare och få det gjort :) , dom kunde inte hitta felet på varför den stanna men gjorde den så fler gånger skulle jag komma in.
Sen har jag varit och handlat med mamma & senåkte vi och kollade på lägenhet till mig..låg perfekt, mitt i stan typ. Dock var där ingen P-plats till min bil och lägenheten va sisådär, visst den va bra men de kändes lite klastrufobiskt..köket va det minsta någonsin, fanns inte ens en frys..& jag vill inte ta första bästa och med tanke på att den kosta nästan 3900;- i månaden plus övriga räkningar så tror jag inte det känns så aktuellt och ta just den lägenheten.. så ska nog leta vidare... har till imorgon på mig och tänka & vill jag ha den så är den min. menmen...
Sen körde vi till blomsterhuset & jem & fix..köpte nya blommor till rummet..igen! det blir alltid så jävla dyrt när jag går därifrån, förstår det inte ?!
Nu har jag städat hela rummet ¨så det är skinnande rent, luktar gott som fasen! Jag lukta dock inte lika gott efter så fick bli en dusch, nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik (:

Morgondagen är väl inte direkt planerad, Blir det fint väder/varmt blir det stranden med Hassel, annars tar jag nog en sväng inom min kusin och snackar lite skit. Sen får jag väl kasta mig i ett solarium så man är brun och fräsh till på lördag!
Längtar lite smått faktiskt...det kan ju bli rätt intressant & förhoppningsvis blir det kul också..det måste de blir när man kör så långt :P ....

Life´s hard

Publicerad 2012-07-03 22:45:13 i Allmänt

Sitter på balkongen insvept i en filt med datorn i knäet.
För en stund sen tog jag en lång runda med Kenzo, försökte rensa tankarna lite, till ingen nytta dock, menmen!´Jag & Kenzo fick rört på oss iallafall...
Gillar verkligen inte hur läget är nu, ar sån sjuk ångest att det inte ens är i närheten av kul. Än en gång sitter JAG med det "sårade" hjärtat, varför i helvete är det alltid jag?! Det är inte kul och komma ner i dom där svackorna då man känner sig som en värdelös skit .
Men jag får väl ta de och se glad ut eller något.
Jag är ju Alex, jag visar inget på utsidan. Inte när någon ser iallafall.
Dock känner jag ett stort behov av och bara gråta och skrika ut all frustration, men jag gör det inte. Det är inte värt det.

Godnatt





































Det är inte lätt när det är svårt.

Publicerad 2012-07-03 16:21:09 i Allmänt

Igår var de fint väder för en gångsskull, dock blåste det en del men jag och hassel trotsade det och åkte till stranden, Solade och tog ett dopp i havet, jag fick så sjukt mycket färg på bara typ 2,5 timme..Hassel va avundsjuk :P
Efter stranden åkte vi hem och fixade oss lite sen blev det en tur på stan, käkade på Istanbul och shoppade lite..Vi skulle även pierca oss men alla piercare va typ lediga..asså vafan!

På kvällen körde jag till Ålstorp...

Nu innan idag när jag kom hem va där en räliga bmw parkerad på MIN plats, gissa om jag blev lack. Gick och banka på dörrjäveln till huset och ut kom en tanta och jag fråga vems bil det va & sa att det va min plats då säger hon " då får jag väl flytta på den då" no shit liksom...passade även på och skälla om de andra bilarna som står parkerade där dom inte ska stå, har ett rent helvete och komma ut från min parkeringsplats, & igår resultera det i att jag drog höger sidospegel längst väggen...inte kul!!
Imorgon ska bilen in och få nytt handtag och bli polerad och städad :).

På torsdag ska jag iväg och kolla på en lägenhet, spännande:)

" Att hitta en som är värd ens tid är lika "lätt" som att vinna 1 miljon på triss varje dag"..så känner jag nu. trött på att man aldrig tycks hitta rätt....menmen, ger upp nu.

Ågren

Publicerad 2012-07-01 22:20:31 i Allmänt

Asså denna känslan gör mig förvirrad, arg & den ger mig ångest!
Den får mig och tänka på sånt som jag absolut inte ska tänka på.
Börjar undra om jag någonsin kommer låta mig själv vara lycklig och bara leva.. Det är jävulskt svårt för mig och lita på killar, riktigt jävla förbannat svårt, dåliga erfarenheter av tidigare killar/Pojkvänner, detta gör att jag drar alla över samma kant & tror att alla killar ska behandla mig som de gjorde. JAG MÅR SERIÖST ILLA!
Detta är inte kul, detta är inte allllllls kul.

Mysdag.

Publicerad 2012-07-01 21:01:50 i Allmänt

Då är snart denna helgen också förbi, helt sjukt vad tiden bara rinner iväg. Idag har vi varit hos min bror heeeela dagen.
Köpte med mig vattenballonger så jag och Malte hade vattenkrig både med ballongerna och spannar, jisses vad blöta vi blev, mest han såklart, haha :D Men han hade nog sjukt kul, jag med :)
FIck solat lite också, & så grilla vi korv och sen åt vi jordgubbar, namnam :) såna dagar uppskattar man verkligen, massa skratt & minnen!

I fredags var jag & Hasselnöt & Danne och passade barnen i skogen medans Micael och Theres var och firade Dennis.
Det regnaade åskade och blixtrade!, ingen jätte höjdare när man sitter mitt ute i skogen, med fönster från tak till golv och inte en gatlykta så långt ögat kan nå , jag & Hassel satt och skrämde upp varandra att där stod räliga människor/mördare i trädgården och stirrade in på oss, haha.. Tvn la av mitt i alltihopa också, Yaaay!

Imorgon är det måndag & jag hoppas på fint väder så man kanske kan dra till stranden och sola eller något med Hasselnöt, hon kommer hit vid 22 typ och ska sova här & imorgonbitti käkar vi frulle på palmblads:) massa skoj hela tiden.

Annars är väl veckan smått oplanerad, eller ja på onsdag ska jag lämna min bil hos billarsson, de ska byta dörrhantaget och städa/polera den..sen ska jag även säga till om att den jävla bilen bara la av när vi körde till affären igår :S , lagom pinsamt!
På lördag blir det fest i kävlinge & det ser jag framemot :)

Bjuder på lite bilder från dagen...

 

.

Fina kenzo.

 

 En gigantisk hund! Blir mossa om några dagar :)

Vattenballongskrig!!!

Underbara dag.

Om

Min profilbild

Alexandra

Välkommen till min blogg, här skriver jag om allt och inget, onödigt som nödvändigt, roligt som tråkigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela