Det är aldrig försent att skapa minnen för livet!

Vackraste Ängeln

Publicerad 2010-08-11 21:00:30 i Allmänt

Jag minns det som det va igår som jag kom hem med Chrisse, vi hade varit ute , Mamma berätta för mig att Nea hade fått hjärnhinneinflamation och låg på sjukhus och att hon va hjärndöd, när hon berättade det reagaerade jag inte så skarpt, för jag hade ingen tanke på att hon kunde död, utan hon skulle överleva.När chrisse gått hem kom tårarna. Dagen efter i skolan fick vi veta att Nea hade dött, det va då alla känslor kom på en och samma gång, inte bara för mig utan för hela skolan . Nea hade varit min kompis sen 1an nu gick vi på högstadiet. Aldrig i min vildaste fantasi skulle jag kunna tro att jag skulle förlora en kompis så tidigt.Men så fel jag hade:(
Närmsta veckan i skolan va jobbig, alla grät och va jätte ledsna , Alla tyckte om Nea !!
Begravningen va nog det jobbigaste jag varit med om, Största kyrkan i stan va fullsatt, folk fick tillochmed stå upp, så många kom för och ta förväl av Nea. De va en lång begravningscermoni, vacker och ledsam. En efter en gick alla fram och la blomma på kistan och kramade om hennes föräldrar. Efter kyrkan samlades vi på gasverket där dom visade en film av Nea och lite annat.

Än idag har jag inte riktigt fattat att hon faktiskt inte finns längre, för mig känns det mer som att vi tappat kontakten eller något sådant, inte att gud tog henne ifrån oss alldeles för tidigt
Men jag tänker på henne ofta , hon är den finaste ängeln i himlen <3 och vi kommer träffas en vacker dag igen !



Rör på fläsket kvinna!

Publicerad 2010-08-10 22:26:12 i Allmänt


Framifrån!

Sidan , drar in magen


Från sidan igen, fast uatn indragen mage :P

Anledningen till att jag lägger upp bilderna är för att jag har intalat mig själv att det är dags och börja träna, få igång konditionen igen, få fastare kropp och hela den biten.
Började redan ikväll, och förhoppningsvis fortsätter min motivation , den har aldrig gjort det innan men denna gången ska det fan gå!
Och NEJ jag påstår inte att jag är FET, utan bara att jag vill få fastare kropp och trivas med mig själv,Capische? för om jag inte själv trivs i min kropp och tycker om den så varför skulle någon annan göra det?!

Unhealthy Love

Publicerad 2010-08-04 01:18:56 i Allmänt

Nu har jag varit singel i 10 månader, De har både känts jobbigt och skönt på samma gång, jobbigt att behöva bli ensam och inte ha någon att rå om och hela den biten, men skönt att komma ur ett förhållande som inte var det minsta bra för mig!Jag tror de finns många människor som lever i ett förhållande som inte är bra för dom, men utav rädslan att bli ensam stannar man kvar. Det är dumt oavsett ifall man älskar personen över allt annat , för personen ifrågan ska älska en tillbaka minst lika mycket, och respektera en! I mitt fall älska jag någon som inte respekterade mig ett skit, brydde sig noll om mina känslor och gjorde precis de som föll han in! Ändå stannade jag kvar, just för jag va rädd för och bli ensam! , Nu i efterhand tycker jag att jag va skit dum som inte gick ur det redan efter hans första misstag, då hade jag sluppit må så jävla dåligt som jag gjorde, men pga mitt extremt goda hjärta(A), så fick en han chans till, de slutade med att han fick chans på chans på chans. Aldrig mer säger jag bara, nästa kille får en chans, och endast EN CHANS! Jag är fan värd något så mycket bättre, kan man inte respektera mig och mina känslor and so on , so get the fuck out of my life!
Och kan man dessutom inte acceptera mig för den jag är och hur jag ser ut så TO BAD, jag tänker inte ändra mig för någon. Jag är jag ingen annan!!! Jag är inte perfekt, men jag är fan ingen skit heller!

Har blivit sårad djävulskt mycket i mitt liv, vilket resulterat i att jag har väldigt svårt för att lita på killar, eller folk överhuvudtaget. Har jag träffat någon har jag dragit mig ur innan vi ens lärt känna varandra, för rädslan av att bli sårad igen tagit över. Det suger, för fortsätter det så kommer jag ju aldrig bli lycklig ,
komplimanger man får går in genom ena örat och ut genom det andra, så pass lite tror jag på folk numera!

OM jag träffar en kille jag fattar tycke för igen, då kommer jag inte gå in i ett förhållande förrens allting klickar och det känns 100! Inget jäktande , allt ska klicka!
Jag är inte en av de 22 åringarna som ligger runder och har noll koll på framtiden, utan jag är en av de få 22åringarna som vill ha ett stadigt förhållande och en framtid med familj och hela den biten.

Men först ska jag lära mig att älska mig själv innan jag kan älska någon annan igen!


Sålänge har jag Kenzo som aldrig sviker<3

the weekend

Publicerad 2010-08-02 11:50:22 i Allmänt

Helgerna går så förbaskat snabbt!
Ifredags åkte vi till tyskland, jag mammi,pappi,jenny och Brittmarie!
fick köpt en del cider och vodka(: så nu klarar man sig nog ett tag!
På hemresan satt man pall i 4 timmar, tyska båten är inge rolig att åka, men man fick sig ett gott skratt åt dessa patetiska invandrare det finns, tror fan ta mej att dom bestämmer överallt OM ALLT! Jävligt irriterande, kom för fan inte hit och tro att ni bestämmer, ni kommer till VÅRT land, följ då våra regler och lagar osv, skapa inte egna eller ta med era från hemlandet! BLIR SÅ LACK!
utöver det va det en trevlig dag :)
I lördags var vi först en runda på Gislövs marknad med Micael Theres och Malte, Vi vann en maaaassa gosedjur till Malte så nu kan han nog måla väggarna med dom:P Tiden bara rusade iväg så slutade med att jag fick stressa som en jude för jag skulle till Lödde på kvällen och festa. Kommer få stressmage så som jag alltid får stressa!
körde bil dit så fick ju sova där till söndag, hade jätte trevligt både hos Plym och på Breeze, måste göra en repris nästa helg för jag glömde min kamera så kunde inte fota, jag glömmer ALDRIG min kamera annars, men så går det när man får stressa! Men nästa helg kör vi utan absinth för det är det räääääligaste skitet jag smakat!
Söndagen blev nååååågot seg, så mör jag va i kroppen, låg i sängen exakt hela dagen !
så h'nde absolut ingenting igår...eller jo jag möblera om i rummet bara!

Idag händer det nog heller ingenting speciellt, vädret är skiiit så ute vill man inte va, blir kanske att man städar, det behövs! Sen får vi se vad resten av veckan har att erbjuda.

Läste förresten idag att det varit skottlossning på min gata, en kvinna som blivit skjuten i bröstet , nu vågar man ju förfan snart inte gå ut längre..vart fan är världen på väg? inte fan tänker/vill jag sätta några barn till denna världen, den är hemsk och den går utför! Vad sägs som att införa hårdare straff, 1 år för ett mord är ju SJUKT, medans man kan få 10 för fiffling med pengar...är ni helt jävla blåsta i skallen era fnask!!! Inför samma hårda straff som dom har i Amerika så kanske inte där springer massa bortblåsta psykade KIOSKMONGOS och skjuter och dödar folk. SÄtt dom bakom lås och bom för alltid, vi behöver dom inte!!


!Så nu har jag nog avreagerat mig lite, nu kommer de lite söta bilder på min brorson, som vilken dag som helst kommer bli storebror:D 






Ingen har så söt brorson som jag har, så det är så!!

Om

Min profilbild

Alexandra

Välkommen till min blogg, här skriver jag om allt och inget, onödigt som nödvändigt, roligt som tråkigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela