Det är aldrig försent att skapa minnen för livet!

Jag vet....

Publicerad 2010-03-31 21:57:11 i Allmänt

..det här med att jag skulle försöka blogga lite oftare sket ju sig redigt!
finns ju inte allt för mycket och blogga om förutom vad man gör om dagrna och på helgerna.

Ska försöka skriva lite om vad jag gjort de dagarna som passerat och vad jag ska göra de kommande dagarna.
Ifredags va det ju löning, det är aldrig fel, tycker ju personligen det skulle varit löning MINST va 14e dag, men det är där nog ingen arbetsgivare som går med på, tyvärr:/ aja iallafall, blev en runda i stan med jeanette och barnen och Sanna och max(: , efter stan blev det väldigt stressigt, körde iväg och handla med pappa, hem och färga håret, sen va jag tvungen och städa , sen fixa mig sen skulle jag hämta upp Elli, Kvudd Mathias och Tobbe på övre, Sen stack vi hem till mig och förfesta.. gick jävligt segt med drickande för min del i början, började sjunga lite singstar och spelade roulette,sen så jävlar va den kvinna inte nykter längre ! Begav oss ner till A9 vid strax efter 23.
massa folk va där, trevligt(: Blev en del drickande där också, va absolut inte kul och kolla sitt konto dagen efter:/
Träffade Pontus där nere , när jag skulle köpa en drink till honom så stanna en kille mig och sa något jag först inte hörde, så sa jag ursäkta? så sa han  ja alltså jag har tjej men jag måste bara säga" Du är den sötaste tjejen i stan" eh TACK! Den har jag aldrig hört förut:P , efter en del klunkande och skitsnack begav vi oss sedan hemåt vid strax innan 2, Elli hade gått till bussen vid 01, så det va bara jag och grabbarna.
Dom tog taxi hem och jag gick upp och la mig i ett väääääldigt snurrande rum!
Och så va det lördag, fyfan hade velat hoppat till söndag istället. Hade en bakfylla utan desslike:/ , åkte ner till stan med mamma och pappa vid 10. mötte syster gick i affärerna, mådde väääldigt illa och kände mig lagom svimfärdig (ja jag vet jag är KLEN, brukar få höra det), när pappa åkte hem va jag inte alls sen på att hänga på!
klarade inte av och gå i en enda butik till, så väl hemma chillade jag väldigt mycket. blev inte mycket gjort den dagen, skulle egentligen ut och festat på kvällen men  något sa mig att en återställare va inte alls rätt för mig:P
Söndag , steg upp tidigt, körde och sola sedan hem och duscha och fixa sig för 11.30 va det dags för barndop för Amanda. ... Gick bra i kyrkan, fick läst psalmen utan några problem dock sov jag väldigt dåligt natten till söndag pga jag låg och grubbla över denna jävla psalm:P .. sen bar det av vidare mot kapellet där det bjöds på smörgåstårta och kaffe och kakor. .. vet inte vad klockan var när vi gick hem..senare på dagen åkte vi en runda till Fam Simonovski. Pratade lite och såhär.
På natten fick jag inte sovit speciellt mycket pga gallstensanfall, börjar bli riktigt jävla trött på skiten nu, hoppas jag får en operationstid fort! Somnade väl vid 3 tiden efter 5 timmars extrema smärtor, sen upp vid 06.20 för att köra pappa till jobb, sen hem och sova i en ynka timme innan mamma väcker mig och säger att jag ska köra till Jennys lägenhet för spolpojkarna ska komma dit. KILL ME!
kom ju förfan inga jävla spolpojkar:@ .. sen hade vi gäster hela dan så blev inget mer sovande för min del.
Tisdag blev en runda i stan med mamma, sen på kvällen åkte jag, mamma och jenny till skopunkten, inhandlade 2 nya skor varav ett var klackaskor.. det ni! Den är svår och smälta, Alex i klackaskor, hur fan ska det sluta?
Onsdag idag har jag varit hos Theres och Malte, fick badat Malte och såhär:)
fick även köra en runda till theres jobb och hjälpa henne och ta hand om Sixtens och Sallys uppfödares ena hund, som dött :/ . Va ingen rolig upplevelse och lägga ner en hund i en soppsäck och sedan lägga henne i en frysbox för hon sedan ska kremeras. Stackars lilla hund, hoppas det va första och sista gången man får göra en sån sak.
men hon har det iallafall bättre nu, och har hon tur så träffar hon Ester och bli "buddy" med henne:D
Efter vi gjort det så körde vi hem men sedan en vända inom blentarp så jag fick se vart maltes dagis låg.
Sen hemma hos dom blev det mat och så, sen körde jag hem strax efter 4 tror jag klockan va.
När jag kom hem körde vi en runda till Willys,ÖB och Onoff..sen när vi kom hem efter handlingen blev det en runda skip-bo och efter det jagade jag kenzo i 5 minuter för han skulle bada:D och nu sitter jag här.
Resten av veckan vet jag inte vad som händer, hoppas på någon slags fest, måste ju försöka inviga mina nya skor och förhoppningsvis utan någon stukning eller brytning av fot :P
på lördag kommer iallafall Micael, theres och Malte och Gunilla hit på påskmiddag:)
på tisdag är det dags för jobb igen, jobbar bara fram tills fredag sen är jag arbetslös:( FYFAN för det!
Men har kanske ett nytt jobb igen snart:D hoppas!

Nej nu orkar jag fan inte skriva mer.Ska se om där är någon bild och lägga in också!
börjar med bilderna från i fredags och sen på mina skor och sen på en badande Kenzo:P






Orkar inte lägga in fler fest bilder nu.


Mina nya shoes:P


en lagom missnöjd Kenzo :P


Story of my life.....

Publicerad 2010-03-21 17:18:38 i Allmänt

Ja då va det fantamej söndag igen.. var fasen tar veckorn och speciellt helgerna vägen?
I fredags blev det först film med Natti och Petra sen begav vi oss ner till A9, drack lite smått och satt och snacka med varandra/folk ! Trevligt(:
I lördags/igår sov jag verkligen bort exakt hela dagen.. va kanske vaken alltsomallt i 3,5 timme. Va helt seg och orkade verkligen inte göra något. Idag har familjen Carlsson/Åkesson varit här:)
Åt maud, sen stack micael och pappa till farmors lägenhet och skulle flytta möbler till henne. Vi andra stanna kvar här hemma och snacka och jag körde och handla efterätt, det blev glass,chokladsås,strössel,grädde och maränger;D och ett lagom fattigare konto för min del;) men det bjöd jag på! Bara 1 vecka kvar till löning:D
nu har dom kört hem och jag sitter här... lyssnar på musik och försöker komma på något vettigt och skriva här. går väl sådär:P
Resterande rester av kvällen blir det ett bad och tv tittande!
imorgon är det måndag igen och det inenbär en hel orörd jobbevecka ...puuuuh!
Men hoppas den går snabbt, sen på fredag börjar min långledighet:D har nämligen påsklov det är väldigt mycket nice:D
Imorgon ska jag även ringa min läkare om jag inte glömmer det...den jävla apan har ju inte ringt sen jag gjorde mitt ultraljud.. jävligt dåligt att patienten själv ska behöva ringa och fråga vad som händer härnäst osv...men det är väl så sjukvården fungerar nuförtiden. Totalt värdelös är den och ändå har vi det så mycket bättre än många andra länder....

Nästa helg hoppas jag på rööööj, men inte för mycket röj för det är ju barndop på söndagen och jag måste va i mitt sinnesfulla bruk då jag ska vara en del av det barndopet:O

Nej. nu ska jag nog leta reda på min förbannade jacka som jag fortfarande inte kan hitta!
skriver kanske lite mer senare innan läggdags, täntke bli lite mer aktiv här på bloggen.. men jag tänkte bara försöka. så förvänta er nu inte för mycket!

Nej nu får det bli bättring...

Publicerad 2010-03-17 15:14:25 i Allmänt

på det här med och uppdatera sin blogg, det händer ju inte alltför ofta!
Har väl hänt lite sen sist jag skrev.. nu ska jag bara minnas det också!
Vi passade ju Malte för någon helg sen, eller det har jag kanske redan berättat om?
Iallafall det va jätte skoj och mysigt, vi va på stan och shoppa, sen måla vi med målarfärg, sen fick han bada osv osv:) han lekte en jäkla massa med Kenzo, ....vänta här? detta berätta jag om i förra inlägget va? har en svag aning om det ! aja, nu vet ni det igen!
Har blivit en del festande också, eller ja, typ varje helg nu sen slutet på februari:) det GILLAS!
var en sväng på chili i malmö det va helt okej, sen blev de en kväll hos kvudd med singstar sen vidare till millenium(: .. träffa massa gamla "kompisar" skojskoj:)
Helgen som gick blev det först bigbowl på fredagen med Sandra, Natti, Linda, Markus, Martin, Kevin och sibbe:) sen på lördagen blev det  Uppenbar här i trellehåla, det va helt okej lite mycket folk bara, värdelöst på ett sånt litet ställe och ingen luftkonditionering så långt ögat kan nå! inte vad jag märkte iallafall!
Nu i veckan har det blivit jobb och jobb och jobb, och en del skip-bo med mamma och även pappa!
I måndags kväll blev det en tur på stranden med Sandra, vi fotade lite och så:) sen efter det stack vi och sola, skööönt! Idag har jag varit riktigt jeffla seg, Knappt fått sova något inatt pga den jävla gallstenen. Sen upp halv 5 för och jobba.. somna en stund när jag kom hem, skönt och det behövdes:)
nu funderar jag på och köra och sola en runda... jag är ju sååå vit såå vit! sen ska jag nog nita mossan på en skip-bo runda också;D.
Förresten när vi spela det igår skulle hon resa sig upp och smällde huvudet i lampan, jag och pappa höll på att dö av skratt, såå jävla kul men endå inte. sjuk humor? skadeglädje? eller kanske både och:P
skratta iallafall så jag grät så nu kommer jag leva oändligt mycket längre :P
Nu är det bara två jobbedagar kvar sen är det helg igen. helt sjukt hur snabbt veckorna går!
till helgen får vi se vad som händer. har faktiskt inget planerat, Malte skulle kanske hälsa på, man kan ju hoppas:) Sen efter helgen är vi inne på sista arbetsveckan innan vi har påsklov, haaaarligt!
Då ska jag njuta!! Kör nog och hälsar på världens bästa brorson :)

Den 28e ska vi på barndop till Amanda:)(Min kusins dotter)
Och igår blev jag tillfrågad om jag ville läsa upp en psalm i kyrkan, och det Kunde jag väl:) lite pirrigt men hur farligt kan de va, får man va en större del av barndopet också och inte bara en "gäst" :)

Visst är hon söt detta lilla livet?!:)

Nu lite bilder från stranden!






Nu blir det inte mer skrivit idag. Ska sticka och sooooouuula!


Dags och uppdatera

Publicerad 2010-03-01 20:27:25 i Allmänt

Ja det va ett tag sen jag skrev.. jag vet!
är lite smådålig på det här med och blogga, men finns inte så mycket och blogga om mitt i veckan då det är på helgerna allting händer:P

Helgen har passerat nu...Malte va här fredag-söndag, blev shopping, Ikea, målat med färg, lekt som en galnign med Kenzo, och hunnit bli sjuk! Men ack så roligt han hade det:D han och kenzo är nog världens bästa kompisar, dom har så jävla kul ihop:P
I lördags kväll va det ju dags för det som man längtat efter i 2 veckors tid. Fest/chili;D
Tråkigt bara att vissa dissar 2 timmar innan man ska åka, uppskattas inte alls, och kommer inte glömmas!
Extremt dålig stil.. men men, jag är ju inte den som skiter i en helgalen kväll för det:D
Körde till Robin där han och tobbe och Mathias satt och drack:P
Snackade skit, söp och sjöng en jävla massa singstar, och fotade en hel del:D
visste inte att det kunde va så kul och festa med bara killar, men ack det va det:D hel roliga är dom:P
Vid 23 kom vår taxi vi beställt och det bar vidare till Malmö/chili , ett tag under bilresan va jag rädd för att kvällen skulle sluta likadant som sist jag festa... jefflar vad världen snurra, men det gick över så fort jag fick frisk luft;D
tror ni inte denna kvinna blir extremt kissenödig mitt på motorvägen också.... taxichaffisen vill stann längs väggrenen så jag kunde kissa men i helvete heller att jag kissar någon annanstans än på en toalett:P
nej det blev till och knippa, men också 100 frågor om när fan vi va framme! När han väl stanna bilfan sprang vi in till Burgerking så man fick lättat på trycket, haha. Sen traska vi till Chili, eller ja Mathias bar mig för jag va för lat för att gå:P , tyvärr kom inte Mathias in för han inte hade åldern inne:/ jävla sätt!
men det gick bra och släppa in fula jävla slynor som inte heller hade åldern inne... jävla vakter!
Aja ...dansade och hade måttligt kul:) träffade trevligt folk också(A) tråkigt bara att vissa spenderade kvällen UTANFÖR chili , inga namn nämnda:P .. tyvärr slutade kanske inte kvällen så jävla trevligt med tanke på att folk verkar har fördomar mot en innan dom ens vet vad fan man heter, menmen! Sen blev jag ännu mer förbannad när där kom en okänd kille och sa en sak till mig som han aldrig skulle sagt. JÄVLA KNAST!

Robin och jag åkte hem till honom vid ...ja jag minns inte vad klockan va:P
han somna på soffan rätt snabbt och jag satt med hans laptop och kokade inombords:P
slutade med att jag körde hem.. va väl hemma runt halv 6!

Gårdagen kan bara beskrivas med ett ord... SEG!

Idag har jag jobbat, sen körde jag och Handla mat på willys, sen hem och städa hela lägenheten och ut med Kenzo, sen hämta jag mamma.. jag är så duktig såååå:D
Sen har jag varit och solat en runda också så nu börjar man bli brun igen;D I LIKE!

börjar bli trött nu så snart dags och sova väl, jobb imorgon igen ju, och enda fram till och med fredag:/ sen får vi se vad helgen har att erbjuda...elli snacka något om malmö på fredag, men får se om jag orkar:)

Bilder sen i lördags.....














Resten av bilderna förblir osedda;)

Om

Min profilbild

Alexandra

Välkommen till min blogg, här skriver jag om allt och inget, onödigt som nödvändigt, roligt som tråkigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela