Det är aldrig försent att skapa minnen för livet!

Valborg..

Publicerad 2010-04-30 13:18:26 i Allmänt

Jupp idag är det valborg, wiiippey eller något.. ska inte festa idag för alla va så jäkla tråkiga och ingen ville festa.
Ska hem till min bror sen och grilla osv (:
Annars idag har jag varit på apoteket, solat och sen städat.
Funderar på att göra lite köttfärssoppa, ett tag till vi ska äta ju!

Imorgon ska Malte komma till oss, mys:)

Veckan har de väl inte hänt så jätte mycket, dock hänt en jätte hemsk sak nere på Möllers.
Aldrig trodde man att en sån sak skulle hända, inte här i lilla trelleborg, och speciellt inte någon man känner!
En gammal klasskompis fastnade på något sätt med sin hand i en köttkvarn, vad det innebar kan ni nog själv lista ut.
Har iallafall fått höra nu att han förlora alla fingrar utom tummen, samtidigt som det är skit hemskt så får man tänka att det kunde varit mycket värre, hela handen /armen kunde gått förlorad eller ännu värre :/ Nu hoppas inte bara jag utan massa andra att han återhämtar sig på bästa möjliga sätt ! Vi tänker på dig E !

Till lite gladare nyheter, ska på arbetsintervju på onsdag , fast jag hatar arbetsintervjuer, man blir alltid så jävla nervös. Och så hoppas jag hon från hunddagiset ringer också som hon lovat, fast vet inte vilket jobb som lockar mest, antagligen det där man tjänar mest! där är för och nackdelar med båda.


Nej nu får jag göra min soppa, sen gå och duscha så man är klar i tid !
Slutar ändå med att jag fåt sitta och vänta på dom andra... som vanligt !!!

Värdelös på detta

Publicerad 2010-04-26 18:24:20 i Allmänt

Nu va det ett tag sen jag skrev igen, dett funkar inte så bra alltså! hahaXD
Men ehm den senaste tiden har det väl inte hänt så överdrivet mycket, umgåtts och så
I fredags sökte jag jobb, nån timme senare ringer dom från ett av jobben och frågar om jag vill komma på intervju, självklart vill jag det:D ska dit den 5 Maj, hoppas på det bästa!!
På kvällen hade jag as tråkigt, vid halv 8 tiden ringde Natti och fråga om jag ville komma till henne, var lite folk där som satt och drack och snacka skit, självklart drog jag dit och slängde ur mig några ord och drack några klunkar alkohol. Va hemma vid strax efter 01.00 tror jag klockan va! somnade dock inte förrens efter 3 för där va en viss Jollan som smsterra mig hela tiden:P , på Lördagen blev det rundor i stan. handla sprit till en förbannelse kändes det som, hade verkligen behövt en karl som bar åt mig för fan va tungt det va. Blev en runda på Gina och inhandlade en klänning som jag skulle ha på kvällen.
Sen blev det lite annat fix och fix här hemma . Hade lägenheten för mig själv då mina föräldrar åkt till min bror på fika. TACK FÖR DEN, kunde väl förfasen varit igår istället:P
Körde och hämta Natti sen så fixade vi oss här hemma hos mig, hon hjälpte mig och locka håret:D
Strax innan 7 kom petra och palle och hämtade oss, sen släppte han av oss i stan hos Sanne.
Hon bjöd på kycklingsallad och en väääääääldigt god drink! Måste införskaffas!
Sen blev det drickande och snackande fram till 00.30 då begav vi oss ner mot Kristall.
Mycket folk, trångt sketet dansgolv, och massa svettiga människor! Gillade det inte alls, nästa gång får det fan bli Malmö!!
Va hemma vid 03.00, igår va det söndag då hade jag seriöst ont i hela kroppen, hade dödat för massage!
Blev en sväng till Christel i Gislöv, herre min skapare vad varmt det va! riktigt gött att sommaren är på G nu!
Sen blev det chill resten av kvällen.

Idag har det inte hänt så mycket, städat lite, för snart få vi gäster som vanligt!
resten av veckan är oplanerad! på Fredag är det valborg men har inget planerat ännu:/
På lördag kommer Malte till oss och ska stanna över natten, Mys:)

Här kommer någon bild från i lördags!
eller nej blir inga bilder idag för möget fuckar sig kraftigt !!!!

Jag...

Publicerad 2010-04-23 11:38:08 i Allmänt

Önskar verkligen att jag kunde spola tillbaka tiden :(
Hatar detta riktigt mycket , Faaaan också !!

Faaaan vad det vibrerar i hela kroppen...

Publicerad 2010-04-16 22:21:23 i Allmänt

Varit och hämtat min vibratone ikväll... sjuuuukt nice;D Bra träning och skön massage på samma gång, det gillas!
Kom hem från Hemmestorps Eke strax innan 19.30, har som sagt passat Malte. Körde dit igår kväll, när jag kom dit städade jag bilen, för det behövdes och jag fyllde även på spolarvätska , det ni!!!
Sen blev de mest tv resten av kvällen. Delade säng med Sixten, denna gången va han iallafall så snäll så han la sig inte på täcket, så jag slapp frysa!
Theres väckte mig kvart i 6 imorse, vi skulle lämna Malte på dagis, när vi kom hem igen körde de till Ullared och jag och hundarna gick och la oss i soffan och sov en stund.
Sixten la givetvis sitt breda "as" vid mitt ansikte, och sally la sig vid mina fötter!
Vakna vid 9 igen, totalt värdelöst ville sova längre, drog fram dammsugaren och dammsög huset:P
Sen va det dags för våra bästa år! Sen satt jag framför tvn ett tag, va ute och kissa hundarna också !
Körde till veberöd och handlade grillad kyckling, rätt gott!
Vid 2 tiden skulle jag hämta Malte på dagis, när vi kom hem så lekte vi lite och efter ett tag så skulle jag göra mat till honom, (makaroner och korv) . Korven blev väl inte helt ätlig om ni frågar mig men Malte verka nöjd. Han åt en hel tallrik! Efter maten blev de lte lek till, sen satt Malte och mös i mitt knä framför tvn!
När vi skulle gå ut med Sally så kom micael och Theres hem. herrejävlar va dom hade handlat! Malte fick massa bil saker och en gräsklippare :P och jag fick ett par shorts;D har redan haft dom på mig, sjukt sköna!

Nu sitter jag här och tar det lugnt. har precis haft vibratone på magen i 30 min, nu kliar det som tusan!
Tänkte lägga mig på soffan och kolla lite tv!
får upp tidigt imorgon, HATAR DET, en lördag, seriöst?!
Jag och Natti ska till Malmö (Gamla ikea) va något skit där som vi ska dit och lyssna på och lämna CV osv. Ska nämligen starta ett möbelvaruhus! Så hon hämtar mig strax efter 9 , jipppppii!
Hoppas man är hemma snabbt igen, så man kan vila! Sen får vi se vad resten av helgen har att erbjuda!

Malte sitter och leker med sin lastbil!!


Sixten har intagit ryggläge i soffan !!


Bästa bilden jag kunde få på Sally då hon inte va så samarbetsvillig!

Beautiful day

Publicerad 2010-04-14 20:41:33 i Allmänt

Idag har jag städat här hemma .. som vanligt, sjukt vilket städberoende man kan ha alltså.
Sen va jag ute med Kenzo en runda, Postade ett brev till försäkringskassan samtidigt.
Vid 13.15 ungefär kände jag att jag va lite hungrig och eftersom jag skulle till min kusin vid 15.00 fick jag fixa mat själv, blev fiskgratäng. MUMMA:D
Sen gick jag till henne, vi gick en runda till lekplatsen så filip fick gungat lite och så, även jag fick gungat:D barnasinnet har man kvar än;D .. sen följde jag med mamma och pappa till christel. Kenzo och Cissi fick lekt av sig rejällt! Kom hem för en liten stund sen, totalt genomfrusen så sitter här nu med filt om mig.
Ikväll blir det bara slappe framför datan och tvn.
Imorgon är det torsdag vet inte vad jag ska göra på dagen men på kvällen ska jag hem till min bror med familj. ska ju passa malte på fredag så sover över där. och innan jag kör till dom ska jag inom svedala . för jag ska hämta min SKINNJACKA som jag letat efter som en jude nu i några veckor. Har hela tiden sagt att jag glömt den hos mitt ex och att jag va säker på att den va där, men han har hela tiden sagt att han/dom inte kunde hitta den.
Inatt fick jag ett sms där de stod att dom "hittat" den .. VISSTE JAG VÄL!! Så ska hämta tillbaka min "Älskling" imorgon!!

nu har jag väl inte direkt mer och dela med mig av idag.. skriver kanske imorgon kväll igen !

Skadlig kärlek!

Publicerad 2010-04-13 21:33:28 i Allmänt

Sitter här och tänker tillbaka hur jäkla blind jag egentligen va, hur dum jag va som gav honom en andra chans från första gången. Hade jag inte gjort det hade jag sluppit att få mitt hjärta totalt krossat och jag hade kanske kunnat lita på killar fortfarande, kanske rent utav respekterat killar. Men nu gör jag inte det tack vare en person som kom in i mitt liv och lekte fullständigt med mig och mina känslor.
Mina kompisar sa ofta "Alex han förtjänar inte dig, du förtjänar någon så mycket bättre" Nu förstan förstår jag vad dom menade. Då ville jag inte inse det för jag älskade honom mer än livet själv, trodde jag iallafall. Jag svarade ofta tillbaka" jamen det är inte bara till och göra slut, jag älskar honom, jag har delat så mycket med honom"
Christine som ofta fick sitta och lyssna på mina kärleksbeskymmer bruka säga" Men är det inte viktigare att du mår bra än att du ska behöva må så dåligt som du gör?" Hon hade så rätt .. De viktigaste är hur jag mår och hur förhållandet får mig att må, men långt där inne i mig hoppades jag väl på att han skulle visa mer respekt och känslor för mig precis som jag alltid gjorde för honom. Där va inget som gjorde mig så glad inombords när han sa "Jag älskar dig" den lyckan brukade tyvärr inte vara länge då han alltid eller oftast lyckades göra någonting dumt.
Samtidigt som jag mådde som bäst med honom så mådde jag också sämst, hur går det ihop?
Ofta fick jag höra lögn på lögn, och fick reda på saker som knäckte mig rejällt, Men endå stannade jag kvar hos honom, utav kärlek och någonstans inom mig tror jag också det även va pga att jag va rädd för och bli ensam.
Visst hade vi våra mysiga och fina stunder ihop, det ska jag inte ljuga om! Va många stunder jag kommer minnas, men dom dåliga stunderna kommer jag också minnas, livet ut! Mitt självförtroende sänktes som fan, jag anser mig inte själv vara värdig någon vilket jag nog egentligen är? för jag är ingen dålig flickvän/person.
Jag kommer nog aldrig förlåta mig själv som va så blind och så dum som förlät honom om och om och om igen!
Pga allt hans ljugande och svikande och fifflande så blev jag till slut den där flickvännen som hela tiden skulle vara i närheten av honom, som ville veta allt och som inte släppte honom ur sikte. En person som jag aldrig kommer tillåta mig själv och bli igen! Aldrig någonsin ska en kille få behandla mig så dåligt igen som han delvis gjorde.
Han krossa inte bara mitt hjärta när de tog slut, han gav mig världens sämsta självförtroende man kan ha !
Jag ska inte säga att jag ångrar att jag träffa han och allt blev som det blev, för det gör jag inte för jag har nu fått mig en erfarenhet och ta med mig i livet. En erfarenhet som jag aldrig kommer låta mig uppleva igen!
Nu är frågan om jag någonsin kommer låta mig själv bli kär i någon igen., så som jag har mått vill jag inte må igen. Efter de tog slut så åt jag inte, umgicks inte med någon, prata inte med någon, satt på mitt rum, mådde skit och tyckte synd om mig själv som låtit mig bli så jäkla sårad, många gånger sa jag till mig själv att jag inte orka mer och ville leva mer. Kenzo va min enda tröst, ja jag vet det låter dumt,. hur kan en hund va en tröst?
men han brukade komma till mig på rummet när han hörde att jag va ledsen så tittade han på mig med sina valpögon precis som" Ja du får krama mig" och det gjorde jag. länge också! De hjälpte ibland ...
Den perioden varade ett tag, den är över nu som tur är, har varit ett bra tag också!
Jag står ensam nu, men jag mår fan så mycket bättre nu när där inte finns någon som sårar mig och inte är respektlös mot mig.
Jag kommer aldrig vara så trångsynt igen ALDRIG!
Man ska alltid intala sig själv att man förtjänar det bästa av det bästa!  Man ska aldrig låta någon trampa på en, oavsett va personen har för roll i ens liv.






Jag står hellre ensam än och lever i ett förhållande som får mig att må skit!

Dålig på detta...

Publicerad 2010-04-13 14:59:32 i Allmänt

Jag vet, nu va det längesen jag skrev igen, är så himla värdelös på att uppdatera bloggen !
Så vad har hänt sen jag skrev sist?, jo jag började ju jobba igen efter påsklovet, men bara 4 dagar, gick snabbt!
I fredags kom Monika med en tårta till mig för jag sluta , jätte mumsig va den.
I helgen har det ju inte hänt alltför mycket, rätt dryg helg , inget festande alls!
Igår kunde jag sova länge, skönt ... under dagen städa jag bara typ, sen på kvällen åkte vi och såg fotboll
Tff-Djurgården, TFF förlorade tyvärr men vilken jävla otur dom hade! Hoppas de tar IFK Göteborg på torsdag.
Idag har jag städat lite till, sen varit på arbetsförmedlingen och sen va jag och handla fika.
Nu sitter jag här och ska försöka komma på något och skriva...
Imorgon ska jag antagligen träffa min kusin(:
på torsdag åker jag antagligen till min bror för på fredag ska jag passa Malte eftersom de ska till Ullared.
Så då ska jag hämta Malte från dagis, sen ska jag roa honom och hundarna tills de kommer hem på kvällen.
Ska bli skönt och komma hemifrån lite:) Helgen vet jag inte vad den bjuder på , det återstår och se!

Känner för att möblera om, men det är fullkomligt omöjligt i mitt rum ! Hatar det som fan!
vill flytta, de vill mina föräldrar också, hoppas vi gör det !

Och jag vill ha ett jobb, känner att jag vill bli en arbetsnarkoman för ett tag framöver, och bara skita i allting annat och bara jobba röven av sig och tjäna massor med pengar !!
Jag ska söka jobb som fasen nu, om de inte blir idag så blir det imorgon!!

Och för det 3e så vill jag ha sommar nu!! Våren är här på riktigt nu. har varit sjukt fint väder nu i några dagar:)
Synd man inte har en balkong och sitta och njuta på !
Vill åka någonstans i sommar, men vet inte vart ....kanske bara en roadtrip här i sverige !
Det lär väl iallafall bli en och annan trip till hemmestorps eke, det är ju alltid något!


Och vet ni vad? Jag har tatuerat mig igen, båda handlederna, och jag kan inte bestämma mig för om jag tycker om dom eller inte :/ DET är jävligt illa! Måste iallafall fylla i den ena tatueringen för den har tappat sjukt mycket färg. Skrev Hope och Faith om ni undrar! Men nu sitter dom där, och med tiden lär jag väl mig och tycka om dom. är väl bara för det är så jäkla ovant och ha dom där så synliga!
Dom är väldigt små och har inte kunnat få någon bra bild på dom pga det, ser bara kladdigt ut på bild !
Nu får det nog räcka med tatueringar för min del..kanske!

Och vet ni vad igen? .. jag har börjat bli lite sådär nyttig och börjat träna lite.
har inte ätit godis på ett tag, och i helgen drack jag ingen läsk alls, utan höll mig till vatten.
Sen köpte jag en maskin som är bra för lår,rumpa,mage osv .. den är sjukt jobbig men sägs vara bra!
Och i förrgår var jag och kenzo ute och sprang i albäck. Jävlar va jobbigt det va för oss båda två:P
Har sjukt ont i smalbenen nu, igår kunde jag knappt gå! Pinsamt ju!
Ska iallafall börja motionera en del nu och träna lite på egen hand här hemma och tänka på vad jag stoppar i mig för onyttigheter.. Denna sommaren ska jag fan kunna visa mig på stranden utan shorts!!!

Nej nu orkar jag inte skriva mer.. Skriver KANSKE mer sen eller en annan dag helt enkelt!



Påskhelg

Publicerad 2010-04-04 21:23:11 i Allmänt

Då va snart detta lovet slut då..har som sagt haft påsklov i snart 10 dagar, härligt:D
Imorgon är sista dagen ,sen börjar verkligheten igen på tisdag, tidiga morgnar och dåligt humör:P , varar dock inte så länge för jag jobbar bara nästa vecka också(4 dagar) sen blir jag arbetslös igen.
ska dock på en såkallad arbetsintervju på torsdag på ett hunddagis, :)får vi se hur det blir med det då.
Nu i helgen har det hänt lite olika, i fredags blev det bara chill hemma och en runda på stan,
Igår körde mamma och jag och handlade massa mat och skit i stan och på Maxi. sen solade jag vilekt va väldigt skönt, som alltid;D gillar och va brun och inte vit för det är fan inte snyggt nånstans:P
Sen städades de lite och så, för klockan 16 kom micael, theres Malte och Gunilla på Påskmiddag, Malte fick massa påskpresenter och jag fick inte en enda.. jävla sätt :D
Senare på kvällen kom Petra natti och Sanne, Vi skulle till kristall. men först stack vi hem till Niklas på förfest.
väl på kristall va det trångt och varmt och jävligt som vanligt, och 10 ggr värre blev det då jag för första gången i mitt liv hade klackaskor på mig. FYFAN vad jag hade ont i mina stackars fötter när jag skulle gå hem. inte okej alls!
Idag har det varit chill till MAX! somnade på soffan en stund och sen beställde mamma Pizza till henne och mig. Pappa va ju inte hem utan i ELMIA med min bror.
Sen har jag bara suttit här vid datan och spelat skip-bo med mamsen, och jag vann, ALLA 3 gångerna:D
Nu har jag nästan precis tagit ett varmt och skönt skumbad med massa tända ljus:)
resten av kvällen kommer väl spenderas i soffan framför tvn med ännu mer tända ljus;D
Älska ljus, det är så mysigt, fattas bara ett trevligt sällskap !

Massa skum och tända ljus. Myyyys:D

Imorgon är det som sagt sista dagen innan det är dags och börja jobba ingen...suck!
Vet inte helt till 100 vad som händer, men finns väl alltid något som händer;D

Nej nu ska jag se om där finns något på dumburken, men först ltie bilder från i Lördags/Påskmiddag


malte öppna ett av påskäggen!

hagalna ?

Världens sötaste brorson

jag - klädd för utgång!

Fly like a woman

Publicerad 2010-04-01 13:59:18 i Allmänt

Sedär. nu är jag här igen och skriver:D inte dåligt!
Idag har jag städat lite här hemma, sen varit ute en runda med Kenzo och nu sitter jag här och funderar på och gå och sola. är så förbannat lat idag eller kanske mer seg...vet inte varför.

När pappa kommer hem ska vi äta nypotatis och sill, MUMS:D

Sitter nu och lyssnar på Fly like a woman som André skicka till mig:D sjukt bra!
nej nu ska jag nog gå och sola... tror jag...om jag orkar... hrmp

Om

Min profilbild

Alexandra

Välkommen till min blogg, här skriver jag om allt och inget, onödigt som nödvändigt, roligt som tråkigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela