Det är aldrig försent att skapa minnen för livet!

Heja Sverige.

Publicerad 2012-05-27 12:21:45 i Allmänt

Loreen vann Eurovision igår vilket var ganska givet enligt mig, helt klart bästa låten och framförandet.
Vi satt och såg på det här, jag bagarn Hassel & sanne samtidigt som vi drack mums mums. Vid 12 kom kvudd sen gick vi ner mot kräm. Har aldrig varit med om att där va så tomt fram tills nämre 01.30 typ, sen spelade dom dö dålig musik men de var en helt ok kväll blev dock lite besviken men that´s life.

Idag är det morsdag, min bror med familj & syrran kommer hit sen och äter middag och tårta.

Har inte så mycket och dela med mig av egentligen, känner hur humöret är på botten & jag vill bara sova bort hela dagen.Men det får bli en annan gång.

.......Hejsvej

Bara 11 dagar kvar till sommarlovet.

Publicerad 2012-05-26 10:12:12 i Allmänt

Nu har Alfred snart bott här i 2 veckor, lillkillen har många sidor, älskvärda som hatade. Den sidan jag inte gillar och definitivt inte accepterar är när han plötsligt vänder och blir värre än en pitbull. Hugger satan gör han och blir riktigt jäkla ilsk. Hoppas på att få bort det från honom inom kort.
annars är han som alla andra vallpar, busig och trotsig, han är jätte go när han sover dock ;)
Han gillar och sätta fart efter Maja(katten), dock är inte maja lika förtjust i det och börjar resa ragg och morra. Vilket är bra för Alfred ska lära sig. Kenzo därimot tycker bara han är skitjobbig.

I torsdags hade vi vårt slutprov i sjukvård, & jag kan säga som så här att allt jag pluggat på kunde jag mer eller mindre, men när jag fick detta förbannade jäkla provet och ser att INGET av det jag pluggat på finns med, då sjönk självförtroendet till botten och redan efter 1a frågan insåg jag att jag skulle köra på detta provet.
På måndag får vi tillbaka dom och jag är inställd på att få göra omprov den 5e, mindre kul, men det är som det är. Snart är det dock sommarlov och då ska jag njuta till fullo och skita i allt som heter skola.

Denna helgen är det tänkt att det ska hända lite iallafall, ska inte bara sitta hemma som förra helgen
Ikväll är det tänkt att det först blir eurovision sen dra ut till kräm. Dock blir det inte någon riktig förfest då där knappt är någon som vill och sen är dom andra på annat håll så dom kommer väl till mig sent ikväll, men det gör inte mig något bara jag får komma ut och röra på fläsket så :)
Imorgon är det morsdag, då kommer micael och dom hit så vi kan fira mamma och kanske dyker edt upp något extra gott?! , Paket är fixat iallafall.

Igår när jag och Hassel varit i stan och shoppat och skulle tillbaka till skolan så gick jag in till frisören på vägen och beställde tid för en makeover :P , jag ska bli ljus igen, och jag ser framemot det som faanken, hoppas det blir bra bara, nu är jag själv och alla andra vana vid och se mig i mörkt hår så kommer bli en rätt stor förändring(är det tänkt). Men känner att jag behöver lite förändringar, bland rätt så mycket.

Nåja, annars har det inte hänt så mycket sen jag fick hem Alfred, han tar ju upp rätt mycket av min tid, sen har jag haft plugg upp över öronen också.

& ja singellivet suger fortfarande.


Bild från igår när han susade så gott :)


Ha en trevlig helg.

Ändrade planer..

Publicerad 2012-05-12 11:21:45 i Allmänt

Alfred kommer hem redan nu på tisdag:) Smsade uppfödaren igår och fråga ifall det gick bra om jag fick honom 1 vecka tidigare för jag är "långledig" och hon tyckte det passa jättebra för en av de andra valparna hade tid hos vetrinären på tisdag så då passa hon på och ta med Alfred också så han kan bli chippad och vet besiktigad:)
Så efter skolan åker jag och en klasskompis och hämtar honom..längtar jätte mycket!!

Hoppas han inte blir alltför ledsen när han måste lämna sin mamma och syskon.. men jag ska nog få honom på andra tankar genom aktivering :) Han kommer givetvis få träffa sin mamma fler gånger, tycker bara det är kul att man kan fortsätta ha kontakt emd uppfödaren :)

Detta är nog första gången jag hoppas på att helgen går fort, vill verkligen ha tisdag eftermiddag nu!!
Idag ska vi åka hem till min bror och grilla & ikväll blir det väl chill, möjligtvis att jag slänger in lite plugg också.

Annars är det bara typ 14 dagar kvar i skolan, jag kommer bara gå på det absolut viktigaste eftersom jag inte vill lämna Alfred hemma själv för långa stunder. & jag får ju tyvärr inte ha med honom i skolan:/
Sen väntar ett långt och skönt sommarlov & till hösten är det dags för sista terminen innan man är klar som USK.

Have a nice weekend!

Min lilla plutt

Publicerad 2012-05-05 20:15:20 i Allmänt

Nu är det bara 18 dagar kvar tills jag hämtar hem min lilla plutt. & imorgon ska jag åka och hälsa på honom igen och jag längtar sååå mycket. Han kommer verkligen bli min bortskämda lilla bebis. Har redan köpt saker till honom som snart visas i bilder.
Egentligen tyckte uppfödaren att han kunde åkt hem redan på tisdag när han blev 8 veckor, men efftersom jag har lite kvar i skolan så tyckte jag det passade bättre med den 23e och det passade henne bra:)
Så får hoppas 18 dagar går snabbt.

Här kommer lite bilder..

Plutten i chrisses knä.

Sötare finns inte!!

Nu lite bilder på allt jag köpt till honom hittintills.
 En bur som han kan ha som sin lilla fristad.
 En mjuk och skön korg.
 En väska som han kan ha med sig när vi åker nånstans.
 Matskålar.
Gosedjur, leksaker, godisk och klipptång
 En mega litet halsband och ett koppel.
tryck på bilderna för att de ska bli större.

Massa fina saker, till en mycket fin liten hund.

Vad händer ikväll då?
Ska nog bara ta det lungt faktiskt, klockan är ju redan över 20.00...vart fasen har dagen tagit vägen?!
Nåja fortsatt trevlig helg gott folk!

Om

Min profilbild

Alexandra

Välkommen till min blogg, här skriver jag om allt och inget, onödigt som nödvändigt, roligt som tråkigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela