Det är aldrig försent att skapa minnen för livet!

En dag bestående av massa skratt

Publicerad 2012-06-28 23:05:30 i Allmänt

Idag har dagen bestått av lite allt möjligt, imorse eller ja, vid 12 var jag i lägenheten och fick den godkänd av de som skulle flytta in :)
Sen stack jag till stan och mötte upp Hasselnöt sen drog vi till maxi och handla lite . Köpte med oss sallad hem från deras salladsbar och det var så långt ifrån gott det kunde komma, fyfan vad räligt!
Sen körde vi till Dalabadet och spelade minigolf och käka glass;D , jag vann stort:D 37 mot 58 slag ..mihihihi ...
Efter det drog vi hem och hämta kenzo och bytade om till bikini och drog till skansarna och badade, Kenzo den mesen vågade bara doppa halva hyddan (Han kan inte simma) stackarn!
Det va kaaaaallt, men när man doppat sig var det rätt skönt faktiskt :) , nu ikväll har jag slingat hennes hår & attans vad jag har garvat, hon är våglig som låter mig göra det:P , har även varit hemma hos henne i Vellinge och hämtat kläder för hon ska sova här och imorgon tänkte vi dra till badhuset och va flitiga och simma några längder :) Sen på kvällen ska vi hem till min bror och passa barnen för de ska på 40-års fest:) . D ska också med :D
Så min dag har varit räääätt så fullspäckad, och då har jag glömt och berätta allt!

Kan även passa på och berätta att vi ska skaffa MC kort :) , har suttit och kollar Hojar nu ikväll och planerat lite smått för kommande period:) , båda är sjukt taggade och vill detta jätte mycket & vi ska klara det också !

Nu ska jag hoppa i duschen sen blir det chill.

Godnatt :)

Känslan...

Publicerad 2012-06-28 01:09:34 i Allmänt

Den här känslan jag får när jag tycker om någon är inte riktigt OK, den får mig och må illa alltså :/ , fattar inte varför jag inte bara kan låta mig själv vara glad och bara gå all in, eller jo jag fattar av den anledningen att jag är sjukt jävla rädd för och bli sårad, men ändå!
Vågar inte riktigt heller visa allt jag känner & känner mig lagom tillbakadragen. Detta är ju inte jag, jag brukar inte ha svårt med och visa vad jag känner, det stör mig. Kan ju gå miste om något bra.

Det är kanske dags och släppa alla hämningar och allt som håller en tillbaka och bara satsa, vad har jag egentligen och förlora?!
Satsar jag så vinner jag kanske någonting bra, om jag inte satsar så får jag ju aldrig veta vad jag kunde haft. & satsar jag och det inte alls går vägen, ja då får jag bara ta mig upp igen och börja om på nytt...

Nu skiter jag i den hemska räliga känslan inom mig och satsar...
Är duktigt trött på singellivet, det är dags och göra något åt det nu.
Jag är fantamig också värd och va lycklig!

Godnatt!

Utkast: Jun. 27, 2012

Publicerad 2012-06-27 21:01:09 i Allmänt

En hel del har hänt sen sist jag skrev faktiskt , Jag 6 Hassel drog ju till Öland i fredags, drog tidigare så drog redan vid 19 för vi kunde knappt bärga oss, haha :D Bilresan dit va smärtfri och det va superenkelt och hitta :) När vi över på öland blev denna kvinna suuuuperkisssig och jag är ju inte så road av och kissa i naturen men fick bita ihop och göra det endå, och det var fan det jävligaste jag varit med om!!, Det regna ute och jag hade min onepiece på mig, det resultera i att jag stod naken bakom Hassels bil någonstans på öland och kissade, gick fan inte ha den på sig :/ Blöt blev man av allt regn också men men.

På campingen blev det lite snack och dom andra festade, jag drack typ bara en halv cider på heeeeeela helgen. sjukt imponerande alltså! , Måste slagit huvudet & min mataptit försvann samtidigt också och har knappt ätit sen dess:/ minsta lilla jag äter så blir jag mätt och mår illa, märkligt :/
Helgen var i allafall rolig, kort dock för vi åkte hem redan på lördagkväll eftersom D & E ville hem :P .

Sen i lördags har jag haft sovsällskap & inatt blir första natten sen dess som jag ska sova ensam, kommer kännas tomt men mer plats för mig i sängen :P
Har även bestämt mig för och ge "kärleken" en chans, en ärlig chans! har inte vågat innan pga dålig erfarenhet av rövhål till killar men hoppas på att denna killen kan ändra på detta.
Det känns bra iallafall , kommer förvisso va lite på min vakt, släpper inte min "gard" helt och hållet på en gång men såsmåningom kanske :) Hoppas på det bästa iallafall!

Idag blev jag klar med lägenheten jag städat också, fyfan säger jag bara! det gör jag inte om.. fick dock inte putsat utsidan av fönsterna på balkongen , & nu säger hon att det finns en specialnyckel till dom så man kan putsa dom, så dags nu!
Hoppas "blaha blaha" som flyttar in inte hänger upp sig på det, allt annat är förfan rent, ska vara med imorgon när dom ska godkänna & dom skulle bara våga yttra ett ord om att de inte är bra nog då vet jag en som lackar! Denna gången håller jag ej truten.

Nu ska jag bege mig in i badrummet och ta ett bad, har varit på gymmet ikväll så luktar ju inte hallon direkt.

Ha de!
(bjuder på bilder vid nästa inlägg)

Midsommar -12

Publicerad 2012-06-22 12:13:39 i Allmänt

Då var det midsommarafton då, traditionellt svenskt väder har vi fått också, strålande!! , Denna dagen är inget speciellt för mig, ska käka middag senare med Hassel och typ bara chilla. Inatt drar vi, hoppas på bättre väder på Öland,vilket det garanterat är ;P

Får väl fixa mig lite nu, Hassel kommer om cirka 30 min!

Trevlig midsommar, sup nu inte skallen i bitar för ni kommer bara må skit imorgon och ångra er!

Utkast: Jun. 21, 2012

Publicerad 2012-06-21 21:22:30 i Allmänt

Idag har det varit nice väder, för en gångskull !
Har inte gjort så jätte mycket idag, städat lite, diskat, packat lite inför imorgon natt, badat, varit i Vellinge med Hassel , handlat...okej, jag har gjort en del :P nu sitter jag och kollar på " Jiddra inte med Zohan" Rolig film :) , Imorgon ska det rullas köttabullar( mamma ska lära mig) asgarv :P ,sen blir det en sväng till parken och hälsa på syrran och alla hennes kompisar + barn :) , efter det blir det hem och laga mat med Hassel och chilla.
Helt okej midsommar faktiskt, det är ju lite överskattat, är ju precis som vilken annan dag som helst , bara det att människor har en extra anledning till och supa skallen av sig ... en annan har ju växt ifrån det ;) ska ta det ytterst lugnt denna helgen/midsommaren. Blir kanske 1 cider eller 3. men inte mer än så!
Någon får ju hålla koll på fyllisarna på Öland så inget oväntat händer :P ..
Bjuder på en bild...

Roadtrip

Publicerad 2012-06-21 12:13:17 i Allmänt

Imorgon natt bär det va på roadtrip med Hassel, bra mycket spännande!
Först ska hon och jag "fira" lite midsommar här hemma & ta det allmänt lungt.
 
 

Sovmorgon

Publicerad 2012-06-20 10:34:07 i Allmänt

Trött, jääkligt trött :/ & då sov jag ändå "länge" idag, till Kl 09.54 för och vara exakt :P
Nu på förmiddagen och tidig eftermiddag händer inget speciellt. Ska bara slappa lite och senare får jag väl fixa mig inför midsommarfirandet. What to wear liksom?!

Finns inte så jättemycket och skriva om när det inte händer så mycket.
Jag trodde detta sommarlovet skulle bli roligt med min egna lilla valp och ditten och datten, men så blev det inte & jag fasar för vilket tråkigt lov det blir...Inte ens vädret är det bästa.

Nä tacka vet jag vintern, Mysig på alla sätt och vis.

Hittade en bild igår på söta Ester, Sixten och på Kenzo när han var valp.



Det blir inte lättare.

Publicerad 2012-06-19 23:22:10 i Allmänt

Det gör förjävla ont i hjärtat, ångrar mitt val så jävla mycket.




Om jag hade kunnat spola tillbaka tiden så hade jag gjort det :/
Saknade växer sig större varje dag, trodde det skulle bli lättare men det blir det inte, allt är bara skit.
Så fort jag tänker på dig fylls ögonen med tårar. Sa att jag skulle hälsa på dig när du kommit till ro och allt lagt sig, men jag vet inte längre om jag kommer att göra det, jag kommer bara plåga mig själv:/

Jag önskar att allt var annorlunda och att du fortfarande var hos mig.

Flyttstäd

Publicerad 2012-06-19 22:13:40 i Allmänt

Jag har igår och idag flyttstädat en lägenhet, & jag säger bara fyfan. Det är nog den skitgaste lägenheten jag städat någonsin:P, Bara ett sovrum tog mig 2,5 timme och badrummet tog mig 3 timmar idag och då blev det inte ens så rent som jag önska att det skulle. Men inte så lätt och få det rent när skiten fått gro in i flera år.
Jag kommer få spendera mååånga dagar där, har köket kvar och ett sovrum, samt hallen och balkongen OCH fönsterna i storarummet. hade jag vetat att det va så här skitigt hade jag tagit mer betalt, nu får personen det rätt billigt. Idag skulle jag avkalka badrummet och snacka om GIFTIGT, höll på och kräka, så mycket sånt skit jag andades in.
Imorgon ska jag dock inte dit för vi ska till farmor på eftermiddagen och fira midsommar på hennes hem :), kan ju bli intressant sen måste jag handla lite också inför midsommar som jag och Hassel ska spendera själva.
På torsdag får jag väl ta ett tag i lägenheten igen och hinna med det mesta, vill ju inte dit på fredag :P

Jag måste också säga att jag tycker det är YTTERST dåligt av folk att hela tiden komma med undanflykter osv när dom är skyldiga mig pengar. Har gett personen mitt konto nr TRE gånger, då personen sagt att dom ska bli insatta, har dom blivit det? näää..jag har tjatat väldigt om mina pengar och det är fan inte så konstigt heller, för det som är mitt, är MITT!, Jag ska inte behöva vänta  i flera veckor på och få tillbaka det som är mitt.
Det är i såna här lägen jag inte längre är snäll och trevlig, då kommer istället bitchen fram i mig och jag är fan inte och leka med då. Så jävla trött på såna människor, bra jävla omogna och behöver växa upp!

Den 7e juli ska nog(högst troligt) jag och Kikki på fest i kävlinge och träffa gamla kompisar.
Ska fira Micke och Plym som fyllt år så det kan nog bli trevligt. Var något år sen vi sågs .
Kan också bli intressant och ha 4 gamla ragg på en och samma fest, haha :P

Nu har jag nog iten så mycket mer och dela med mig av, man får ju behålla lite för sig själv.

Detta är CarlssonOnTheRoof även kallad Alex

Singellivet är allt annat än roligt.

Publicerad 2012-06-17 21:02:42 i Allmänt

Idag har vi varit hos min bror hela dagen, grillat och sådant trevligt. fick bytat mattorna i min bil och städat av instrumentpanelen lite. Funderar på om jag ska beställa en ny växelspaksknopp och sportpedaler nu, eller om jag ska vänta?! Ratten gick iallafall inte och byta ut vilket suuuuger, för den ratten som sitter på nu är döful! så enkel och bara allmänt ful! Nåja...Bilen drar iallafall bra med bensin , kostade mig ungefär 150;- till min bror och hem..lagom juuuu! Får väl försöka köra lite snällare :P

Ikväll blir de film på tv, funderar på och tända lite ljus och mysa ner mig i soffan, men något fattas...
Tycker inte alls singel livet är roligt längre, de tär tråkigt och enormt ensamt.
Men med dom killarna jag "faller" för så lär jag va singel ett tag till..för av någon konstig anledning är dom väldigt omogna för sin ålder & har inte växt ifrån det här med att strula runder.. Nåja någongång växer väl de också upp, kan ju hoppas det för deras egen skull, inte för jag bryr mig längre dock.
Man får liksom inte en tjej på fall genom att kalla henne massa saker och såra henne, det är på så vis hon istället tappar intresset rejällt. Har pecis valt att inte träffa en person pga av detta, & då visar personen sin"mogna" sida genom att inte vilja snacka med mig mer osv..Ta det som en man istället & lär dig någonting av de.
Jag anser att de som tycker singellivet är så roligt osv osv är inte mogna nog för ett förhållande och allt som kommer därtill.

Nåja händer i veckan då?, Ska flyttstäda så tänkte börja imorgon faktiskt och förhoppningsvis har dom tömt lägenheten annars blir jag inte jätte glad. Vill nämligen bli klar så fort som möjligt, gärna på tisdag. SÅ man har det överstökat.

Har fortfarande inte hört något om vad som händer på Midsommar så nu funderar jag faktiskt på och bojkotta skiten och sitta hemma istället.

Nu ska jag se I hennes skor.

Nu är jag här igen..

Publicerad 2012-06-16 20:49:42 i Allmänt

Igår blev det Casablanca med Hassel & Thomas & André.
Jag & Hassel var där redan vid 5 tiden för och vara säkra på och få bord.
Käkade och drack gott:), Såg fotbollen som tyvärr inte alls var bra..
"Vi ska vara stolta över våra killar" skämtar ni med mig eller? , bara för man gör mål innebär det inte att man gjort en superbra match, visst där va dom som gjorde en bra/ok match men alltså det handlar om att VINNA.
Fotboll har alltid handlat om och vinna, på den nivån spelar man inte bara för det är kul så som man gör när man är liten. Här gäller det och ge 100% hela tiden på planen och kämpa för och vinna.
Jag tycker fortfarande det är skamligt att Hamrén inte satt Chippen i startelvan, asså den tränaren är ju värre än värst. Nu är vi ute ur EM, jippi liksom...nu får man heja på något annat lag istället.
Och det här med att Zlatan var bra som vanligt, han gjorde en bra match, han är kung, jadder jadder..seriöst Zlatan SÖG! Han är den mest egotrippade spelaren genom fotbollshistorian, killen vet ju förfan inte vad "Passa bollen" är för något. Han tror att det bara är han på plan och istället för och passa sina FRIA medspelare som har en chans på mål så går man istället mot 2-3 motspelare i mitten och tror att man ska klara ut det själv, blir så frustrerad. Ibland tror jag fan vi hade klarat oss utan honom på planen.  Jag har aldrig gillat Zlatan och jag kommer aldrig någonsin göra det heller. Finner inga ord för dom som gillar honom heller :P ,men dom måste både va blinda & mindre fotbollskunniga.....Där är faktiskt elva spelare på plan , inte bara en!
Nåja nu är vi ute ur EM, vilket faktiskt är lite chockerande, trodde vi skulle komma längre än så, menmen!



På tal om annat då, igår hämta jag min bil:)
Dock var den varken tankad tvättad eller städad som lovat så ska nog dit i veckan så dom får göra detta.
Har suttit och kollat på lite saker nu ikväll som jag vill köpa till den. Detta är ju min nya pärla så antagligen kommer jag lägga mycket pengar på den.
Har tittat ut :
Aluminium mattor
Ratt
Sportpedaler
Växelspaksknopp

Det mesta är kromat - SNYGGT!
Ratten och mattorna väntar jag nog emd till i Augusti och köpa eftersom det är det dyraste 
Imorgon ska jag be brossan om hjälp med det andra jag vill beställa.

Malte fick åkt i min bil innan och han tyckte det va kuuul och åka raggarbil , Haha :D



Ikväll blev det en ensam kväll i soffan, inte vad jag hade tänkt mig dock menmen, what to do :P
Vad jag förstått så har "Andra" tydligen haft festligheter och planer på detta, men av någon anledning inte bjudit in/med mig.. detta tycker jag som jag sagt innan är tråkigt och sorgligt, men payback is a bitch ;P
JAG BEHANDLAR ANDRA PRECIS PÅ SAMMA SÄTT SOM DE BEHANDLAR MIG!,
Innan har jag dock behandlat andra på det sättet som jag vill bli behandlad på men eftersom detta inte funkat har jag nu övergått till detta. Det roliga är att jag har inte gjort NÅGONTING för att "förtjäna" detta, men jag har kommit till de stadiet nu då jag inte bryr mig ett smack, anser inte att det är min förlust då det inte är jag som beter mig på detta sättet.
(Detta gäller inte alla kompisarna, men större delen av dom)



på tal om något helt annat tycker jag faktiskt sommarvärmen kan komma nu, halva juni har gått och man har inte badat en enda gång, skamligt!!
kan hoppas värmen kommer efter Midsommar iallafall, & på tal om midsommar har man för första gången på länge inget planerat, så har ingen aning om vad som händer - det återstår att se!

Bjuder på någon bild :)

Väntar på Hassel som är inne på donken och handlar maud.


Ser ut som saft men är faktiskt Summersby päron, smaka saft dock ;)


Signe skulle sitta bredvid maja och äta godis, första gången Maja tillåtit det :P

Ha en fortsatt bra lördagkväll.

Sverige-England

Publicerad 2012-06-15 11:11:25 i Allmänt

Ikväll spelar Sverige mot England och jag hoppas fan att dom vinner annars kan dom mer eller mindre hälsa hem. & Chippen ska vara med i startelvan annars blir jag besviken.
Jag & Hassel, Hennes Sambo och hans kompis ska försöka få bord på casablanca så vi kan se matchen där:), samt att vi ska käka och dricka gott. Jag & hassel går nog dit rätt tidigt för och få chans och få bord, man fick ju inte boka:/

Idag hoppas jag även att jag får min bil, är jävligt trött på och vänta nu, jag skulle få den DENNA veckan så då ska jag bannemej få hämta den idag också!
I helgen ska tydligen Malte och Signe vara här har jag fått höra, så blir väl att man leker och busar med dom:)
annars har jag inget annat planerat i helgen.

Igår fick jag höra att det mer eller mindre var MITT fel att Alfred var aggressiv, det va jävligt sårande och höra det för hur kan det vara mitt fel? Han är 12 veckor gammal , ett sånt beteende ska inte en hund ha och det är omöjligt och få en så pass ung hund aggressiv på så kort tid.
Det var definitivt inget jag ville höra när jag redan mår skit över att jag var tvungen och lämna tillbaka honom, tänker på honom varje dag & varje dag önksar jag att jag inte hade lämnat tillbaka honom.
Men jag kunde inte riskera och ha en hund som kanske bitar mina brorsbarn, dom är viktigare än en hund.
Det är inte heller rättvist mot Alfred om jag hade behållt honom, för jag litade inte på honom och han spendera mycket tid i sin bur pga detta, & så ska det inte behöva vara.
Det som smärtar mig mest är att jag vet att han är hos någon annan(Sin uppfödare) istället för och vara hos mig, det är det som är det absolut jobbigaste, hur hemskt det än låter så hade jag nog haft "lättare" och hantera all denna skit om han blivit avlivad, detta är absolut ingenting jag vill givetvis & jag är glad att han får en chans hos dom. Bortser man från hans aggressivitet så var han en helt underbar hund & oavsett vad kommer han alltid ligga mig varmt om hjärtat. Min första egna hund men som tyvärr blev väldigt kortvarigt:(, Hoppas jag kommer hitta en hund som klickar med mig sen, för det är fruktansvärt ensamt och tungt.

& skulle uppskatta om folk tänkte sig för innan dom vräker ur sig dumma & sårande saker nästa gång, man sparkar inte på någon som redan ligger.


Fyfan vad ont det gör :'(

Ett val jag ångrar?!

Publicerad 2012-06-12 22:31:24 i Allmänt

Ingen bil idag...hoppas jag får den imorgon.
Idag har jag umgåtts med Hassel, vilken chock va?!:p , vi fikade på Espresso house och gick lite i affärerna.
Sen har vi mest suttit och snackat skit om allt och alla typ. Jag har suttit och irriterat mig över en person duktigt mycket idag & jag blir så lack på folk som slösar med min tid. Vi bokade en liten mini solsemester så vi drar imorgon runt 13.30 när vi kommer tillbaka återstår att se.

Sitter & tittar på Polen- Ryssland nu, vem jag håller på vet jag inte riktigt.
står iallafall 1-1 och är slut om 10 min så blir väl ännu en oavgjord match... but you never know!

Jag saknar Alfred typ as mycket:/ Jag är inte helt nöjd med mitt beslut faktiskt, & det är så fruktansvärt tomt utan honom...jag ångrar mig lite :( , jag skulle kanske gett det en chans ändå fast det varit jättesvårt och få bort hans beteende, men när han inte visa den sidan va han helt underbar...
Funderar på om jag ska se mig om efter en annan, samtidigt som jag vill ha en "ersättare" så vill jag inte, dels så förlorade jag en del på att lämna tillbaka honom så pengarna är ju inte överflödiga direkt & sen vet jag inte, skulle jag ge mig på samma ras igen eller välja något annat, lite större kanske?!
Nä , Jag vill ha tillbaka min Alfred helt enkelt :(:(:(:(

Elände och lite till elände.

Publicerad 2012-06-11 23:16:52 i Allmänt

Ibland kan jag sitta och riktigt koka inombords när de kommer till mitt "umgänge".
Innan jag skaffa Alfred så sa var och varannan kompis" oh jag måste få träffa honom sen osv osv" Jag hade honom i över 3 veckor, va här någon och tittade på honom? svar NÄ.
Igår åkte han hem och detta har jag uppdaterat om på FB, har någon av mina kompisar brytt sig? svar NÄ.
Jag har inte hört av mig till nån kompis nu på ett tag för och se om dom NÅGONGÅNG kan höra av sig tillbaka, har dom gjort de? svar NÄ .. och jag kan tycka detta är väldigt sorgligt med tanke på hur många år vi varit kompisar , & jag bryr mig inte speciellt mycket nu om någon av de blir sura för jag skriver detta för jag tycker att man precis som i vilket förhållande som helst ger och tar. Jag anser att jag gett och gett och gett, genom att höra av mig, kommit med förslag på saker man kan göra, osv...Men nu har bägaren verkligen runnit över. Jag hör inte av mig längre,( ni kanske anser att jag sjunker till deras nivå, men det är väldigt irriterrande och alltid vara den personen som hör av sig) OBS menar inte alla kompisarna, men större delen av dom.
Är det som jäkla svårt och jobbigt och kanske dra iväg ett sms eller träffas om de så bara är för en kort stund?, uppenbarligen :S... Nu är det iallafall stopp på det.
Har dock funnit en jäkligt bra kompis i Hassel - vi har kul ihop!

Som jag nämde längre upp så bestämde jag mig i lördags för att Alfred skulle få åka tillbaka till in mamma och uppfödare. Han har ett tag nu uppvisat aggressivtet som inte är ok för en valp på 12 veckor. Ett beteende som är svårt och få bort & eftersom jag hade svårt och lita på honom pga det så kände jag att detta var det bästa, det va jävligt smärtsamt, grät nog krokodiltårar i 2,5 timme i lördags, & igår åkte han :/ Helgen har med andra ord inte varit så jävla kul utan jävligt känslomässigt laddad och allmänt jävlig. Jag hoppas att jag kan hälsa på honom vid senare tillfälle när allt lagt sig. Han kommer iallafall alltid ligga mig varmt om hjärtat.

Det va 2 negativa saker nu återstår de 3e..
Dagens match i EM mellan Sverige- Ukraina..helt jävla seriöst liksom.
bara för man för 1 mål betyder det inte att man kan slappna av, men den biten har nog sverige aldrig riktigt förstått utan där står man still istället för och kämpa om bollen, spelar man en match och en sån här viktig match så får man fannemaj ge 100% hela tiden & pallar man inte trycket så ska man fan inte vara på planen iheller...
Skärp till er nu och se till och vinna de 2 återstående matcherna!

Tycker ni det börjar bli ett väldigt bittert inlägg? Nåja, kan väl dela med mig av något kul och positivt då..
Jag får min bil denna veckan & pappa har sagt att jag vill ha den fulltankad och allt, vilket jag skulle få.
& idag var jag och Hassel och inhandlade ny mattor till bilen och porriga tärningar som doftar cocos haha:D
Sen ska det inhandlas ny växelknopp och sportpedaler m.m...Så där är lite positivt i allt elände.

Tänker inte bjuda på någon bild idag.
tack o hej!

Change of...

Publicerad 2012-06-07 18:37:44 i Allmänt

..plans angående bilen...får den redan nångång i nästa vecka (: Yaaaaay!
Och min kära pappa har varit så snäll och fixat privat parkeringsplats till mig också.
Nu har man något och se framemot även nästa vecka :)
Idag gick jag mer eller mindre på sommarlov, har egentligen en lektion imorgon också men det är endast betygssnack & eftersom jag redan vet vad jag får känns de fullkomligt onödigt och gå dit enligt mig.

Vad bjuder helgen på då? Imorgon ska jag umgås med P, och på lördag efter Hassel jobbat så kommer hon hit, så då blir de att vi tar en cider eller flera, sen får vi se vad vi gör :) Sen sover hon här till på söndag.

Nädet var väl allt för tillfälligt, skulle mest berätta om bilen :)

Bilägare

Publicerad 2012-06-05 17:19:40 i Allmänt

Igår var jag och pappa och kolla bil till mig på Honda/billarsson.
Det va en Honda accord sport - 99. Det visade sig att det var min kusins gamla bil & den var i superskick.
verkligen jättefin. Testkörde den & sedan åkte vi därifrån & ska hämta bilen den 1juli, Alltså har jag blivit med bil:) Så jäkla härligt och kul. Kunde inte varit mer glad, eller ja man blir ju bra fattig nu under sommaren, men det skiter jag fullkomligt i för jag har en egen bil som är MIN! , & det är ju bara 1,5 månad som jag kommer va fattig så det kan jag leva med :D ...

Bilen är utrustad med allt möjligt, där är sport avgassystem, kråmade grenrör under motorhuven, tonade rutor, Fräsiga fälgar m.m .

Här kommer bild.




Tack till min supersnälla pappa som hjälper mig detta <3 :)
 
Vill ha bilen nu nu nu!

...

Publicerad 2012-06-03 23:32:18 i Allmänt

 Det har varit en bra helg :) , mer än så behöver man väl inte säga.


Min plutt :)

Drömbil

Publicerad 2012-06-03 11:04:47 i Allmänt

Min dörmbil är helt utan att tveka, Ford Mustang GT.
Varje gång jag ser en sån köra förbi står jag mer eller mindre och dreglar(Överdrift) & jag blir så sjukt avundsjuk på personen bakom ratten.
Så sjukt jävla snygg bil så det finns inte. Jag har hela tiden sagt att om jag någon gång vinner pengar kommer dom gå till att köpa en helt egen Mustang.


Oh du härliga dundersnygga bil...

Nåja drömmar kan man?, om man inte vinenr pengar kan man ju alltid spara ihop till det själv, räknade på det för ett tag sen och jag tror att om jag sparade en viss summa varje månad skulle jag ha en mustang om 5 år..det är väl lagom? det är ju bättre än aldrig :P

Långledigt.

Publicerad 2012-06-02 10:30:55 i Allmänt

Igår börja min/vår långledighet, ledig fram tills på torsdag då jag har en lektion och sen en avslutning på fredag:)
Har fått betyg i alla ämnen nu utom 2 som jag får reda på då, sen är det väl sommarlov som gäller:)

Igår efter skolan gick jag och Hassel först till Systemet och handlade sedan gick vi till Casablanca och käka:)
blev varsin Pizza & cider, gott :D ..sen blev det lite inhandlande inför kvällen.
På kvällen blev det film med 2 grabbar, 2 pratglada sådana, dom har nog ingen aning om vad någon av de 2 filmerna handlade om som vi såg ....kände hur irritationen kröp sig på liksom, blev lite to much ett tag.
& kvällen blev inte alls som varken jag eller Hassel hade tänkt oss, menmen, kommer kanske fler gånger, eller så gör det inte de, det får vi se :)

Idag är det lördag vakna med Hassel på ena sidan och Alfred på andra , HAHA!
Hassel har åkt hem nu och här sitter jag & försöker skriva något vettigt samtidigt som jag försöker komma på vad jag ska göra idag.. Kanske blir dejt hela dagen lång, who knows.

Bjuder på lite bilder sålänge..


Gott! Casablanca har dögoda pizzor.


Fortsatte med och inviga helgen med Champagne och jordgubbar.
Dock smakade champagne pecka, och nästa gång kör vi på mitt val...ASTI!!


Han är så sööt, när han sover ! Haha, nä men lilleman växer så det knakar .


Godingen fick syn på sig själv i kameran :P


Lagom gammal bild.

vet absolut inte vad mer jag ska skriva så slutar här.
Trevlig lördag.

Om

Min profilbild

Alexandra

Välkommen till min blogg, här skriver jag om allt och inget, onödigt som nödvändigt, roligt som tråkigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela